Scheppach kompressor HC 24 dc 5906109901

Varenummer:
HC24DC

På lager

Pris: DKK 2.495,00

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: DKK 1.695,00 Ekskl. moms: DKK 1.356,00

Beskrivelse
Detaljer

Scheppach kompressor HC 24 dc er en sækkevogns kompressor med hele 3,0HK motor, samt kraftig luftgummihjul.
Scheppach kompressoren er velegnet til håndværkeren og den seriøse gør det selv mand som ønsker sig en robust kompressor til en god pris.

Reduktionsventil
Luftgummihjul
Sækkevognsmodel
1 luftudtag

Tekniske data:

Motor 2,2 KW / 3,0 HK
Spænding 230 Volt
Omdrejninger 2850 Omdr./min
Luftindsug 412 Liter/min
Max arbejdstryk 8 Bar
Beholder 24 Liter
Vægt 36 KG

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
Leveringsmetode DSV Palle gods 30-500 Kg. DKK 425,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.