Scheppach Tisa 3.0 bordrundsav

Varenummer:
TS310-230V

Ikke på lager

Pris: DKK 4.395,00

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: DKK 3.295,00 Ekskl. moms: DKK 2.636,00

Beskrivelse
Detaljer

Scheppach Tisa 3.0 er en helt ny bordrundsav på det danske marked. Den er udviklet til den krævende håndværker, som ønsker sig en stærk og driftssikkker maskine. Saven køre med 2.800 omdrejninger pr. minut, og har en klingehøjde på maksimum 82 mm Saven er klar til spånsug ø 100 mm

 

Savklinge ø 315 x 30 x 20T HM 
Skærehøjde  0 - 82 mm
Kipbar  0 - 45°
Snit hastighed 46 meter i sekundet
Arbejdshøjde 850 mm
Bordstørrelse B x L 790 x 590 mm
Brutto vægt 63 kg
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
Leveringsmetode DSV Palle gods 30-500 Kg. DKK 425,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.