Spændingstester Phasen

Luna

Volt Stick Phasen polsøger er ideel til en gør-det-selv’er. Som gør-det-selv’er er der en del el, som man ikke må pille ved. Men med en trådløs Volt Stick Phasen polsøger har du nu mulighed for at tjekke installationer uden at skulle åbne op, hvor man ikke må.

Volt Stick Phasen polsøger er ideel til en gør-det-selv’er. Som gør-det-selv’er er der en del el, som man ikke må pille ved. Men med en trådløs Volt Stick Phasen polsøger har du nu mulighed for at tjekke installationer uden at skulle åbne op, hvor man ikke må.

Varenummer:
183560101

Ikke på lager

Inkl. moms: DKK 195,00 Ekskl. moms: DKK 156,00
Beskrivelse
Detaljer

Volt Stick Phasen
spændingstester 1-polet. Indikerer 230 V AC uden metallisk kontakt. Kappe af helisoleret materiale. IEC61010-1.

Eksempler på anvendelsesområder:

Lokaliser brud på kabler uden på isoleringen og kontroller sikringer i eltavler og sikringsskabe. Identificer spændingsførende ledninger i samlebokse. Kontroller indkoblede afbrydere. Lokaliser defekte lamper i serieforbindelser (f.eks. juletræskæder). Kontroller, om der er spænding i vægudtag.
Skelner mellem fase og nul i både én- og trefasede installationer.

Tekniske data:
Indikerer - Hele sikringer i tavler.
- Spænding i vægudtag uden jord.
- Spændingsførende ledere uden på isolering (ikke-skærmede ledninger). Følsomhed: indikerer ca. 4 mm fra en leder @ 230 V AC. Overspænding CAT III 1000 V.

Måleområde AC V 230
Arbejdstemperatur °C -10 til +50
Længde x diameter mm 146 x 20
Batteri AAA 2 stk. alkalibatterier medfølger
Vægt g 40
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.