Facebook Pixel

Raaco CarryMore 55x2 indeholder 2 stk. CarryLite 55 4x8 med 16 indsatse.

Raaco CarryMore 55x2

Raaco CarryMore 55x2 indeholder 2 stk. CarryLite 55 4x8 med 16 indsatse.

Varenummer (SKU): RAA-146395
lagervare
795,00 kr. 636,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Raaco CarryMore opbevarings- og transportenhed med 2 stk. CarryLite 55 4x8-16. Udstyret med ergonomisk håndtag og sammenkoblingslås til at koble flere CarryMore sammen til en større enhed. Hyldestop der forhindrer CarryLite æsker i at falde ud under transport.
Passer på Raaco CarryMore Trolley.


Tekniske data
Farve: Sort
Dybde: 263,0 mm
Bredde: 386,0 mm
Højde: 195,0 mm
Vægt: 3,696 kg
Bæreevne: 25,00 kg
Antal pr. karton: 1


Mere end bare en box! - Et intelligent system

Raaco CarryMore er et intelligent opbevarings- og transportsystem til opbevaring af 2 stk. CarryLite 4x8. Flere CarryMore kan stables og sammenkobles med flere enheder. Ydermere er den frontbetjent, så man altid uanset placering, kan tilgå indholdet.


Raaco CarryMore trolley er udviklet til nem transport af flere CarryMore samtidig. Trolleyen gør det muligt at komme omkring selv smalle passager og hurtigt hen til opgaven/arbejdsstedet.


Raaco CarryMore system er for professionelle håndværkere, og velegnet til daglig brug undervejs.


CarryMore er et opbevarings- og transportsystem til opbevaring af 2 stk. CarryLite 4x8.


Om CarryMore

Hver CarryMore kan indeholde 2 CarryLite af typen CarryLite 4x8 i højden 55 eller 80. Flere CarryMore kan stables og sammenkobles med flere enheder, og da CarryMore er frontbetjent, så er indholdet let tilgængeligt uanset placering. 


Fordele

1. Ekstra arbejdsstation øverst på CarryMore til placering af 1 stk. CarryLite 4x8.

2. Sammenkoblingslås til at koble flere CarryMore sammen til en større enhed og dermed opbevaring af flere CarryLite.

3. Hyldestop, som forhindrer CarryLite æsker i at falde ud under transport.

4. Sikringslås til fastholdelse og sikring af indhold. Låses ved hjælp af hængelås, split eller plombe.

5. Ergonomisk håndtag, der gør det let og behageligt at bære en CarryMore.

6. Frontbetjent, hvilket giver let adgang til CarryLite æskerne og dermed indhold.



Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: RAA-146395

Raaco CarryMore 55x2

795.00 DKK