Tormek arbejdsstation TS740 leveres uden maskine

Varenummer:
TS740

På lager

Inkl. moms: DKK 3.995,00 Ekskl. moms: DKK 3.196,00
Beskrivelse
Detaljer
TORMEK arbejdsstation TS 740. Høj kvalitet slibe station med 6 skuffer som er indrettet til Tormek's tilbehør. Praktisk opbevaring af skabeloner og tilbehør til slibning af alle typer værktøjer. De øverste skuffer er Skræddersyet til deres tilbehørspakker HTK-706, TNT-708 og andet maskine tilbehør, de 3 andre skuffer leveres med gummimåtte. 
Robust stålkonstruktion med ridsefri metallak, afrundede hjørner og Tormek logo. Effektiv og nem at placere, med mulighed for at indstille den ideelle arbejdshøjde for dig.

Artnr2203-5010
TORMEKNrTS-740
Höjdinställningmm750-830
Breddmm578
Djupmm390
Viktkg36
Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
Leveringsmetode DSV Palle gods 30-500 Kg. DKK 425,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.