Tormek holder SVD186

Varenummer:
SVD186

På lager

Inkl. moms: DKK 455,00 Ekskl. moms: DKK 364,00
Beskrivelse
Detaljer

Tormek holder SVD186 for slibning af drejerør, platter og nedbukket billedskærejern. Holder for slibning af drejerør, huljern og udborestål

For en nøjagtig gentagelse af formen på en U-formet drejejern.
Max redskab bredde 36 mm

Tormek jig SVD-186

Slib mange forskellige drejerør
Tormek værktøjslibning systemet, denne holder giver dig mulighed for at forme og skærpe drejejern, u-stål samt nedbuket billedskærerjern og V-billedskærerjern. Vedligehold værktøjets nøjagtige form og skabe en perfekt skærpet, slebet kant. Med holderen kan du slibe værktøjer op til 36 mm i bredden.

Opnå den rigtige form
Med SVD-186, kan du vælge graden af drejerørets form ved at justere indstillingerne på holderen. Det giver dig mulighed for at slibe drejerørets nøjagtige form og fjerner kun en brøkdel af stålet. Slutresultatet er en perfekt slebet og poleret drejerør.

Inkluderet med holder og en aksel til slibning af platter sammen med en særlig etiket og pen, så du notere indstillingerne for dine værktøjer. Holderen kan slibe værktøj op til 36 mm i bredden

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Flexlevering til privatadresse 0-5 Kg. DKK 99,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.