Kampagnetilbud på trykluftværktøj

1 til 48 af 57

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Trykluftværktøj til ekstra skarpe priser og ekstra skarpt arbejde

Trykluftværktøj er et stærkt middel til nemt og hurtigt arbejde. I stedet for selv at slå søm i, klarer det rette trykluftværktøj arbejdet for dig, og du slipper for blå mærker på fingrene, når der slås ved siden af. Du får altså et stærkt middel til fastgøring af dine emner til dine prodjekter eller til arbejdet.

Med en sømpistol kan du nemt og hurtigt fastgøre ting som bygningsbeslag, gulvlister og meget mere. Sømspistolen kan betjenes med en hånd, og er på den måde super nem at anvende. Du kan udføre et utal af projekter ganske simpelt med en sømpistol.

Har du nogle mindre projekter, der kræver fastgøring som fx små lister eller loftpaneler? Så er en dykkerpistol oplagt til brug. Den kan komme ind de fleste steder og kan bruges til mange forskellige opgaver. 

Gør arbejdet effektivt uden at tømme pengepungen

I vores trykluft-kampagne finder du et stort udvalg af produkter og mærker til gode priser. En af de mærker du kan møde er Grunda. Grunda blev grundlagt som selskab i 2000 med udspring i det svenske moderselskab Luna, hvor det førhen blot var en division. Med fokus primært på hjælpematerialer, fungerer Grunda både som grossist inden for isenkram, værktøj og tilbehør, men har også sit eget label Grunda.

Grunda leverer høj kvalitet til en god pris. Baggrunden i Luna og dermed de skandinaviske lande gør, at Grundas egen produkter er tilpasset de hårde nordiske forhold og lever op til de høje, skandinaviske standarder.

TJEP kender du måske allerede. TJEP er nemlig Danmarks største produktudbydere til befæstelse. Det betyder, at de har alt, hvad du skal bruge af trykluftværktøj, og så betyder det, at de har helt styr på, hvad de laver. 

Hos Dorch & Danola har vi nogle af markedets bedste priser på de forskellige mærker af trykluftværktøj. Vi har både kompressorerne, trykluftsdrevet værktøj og tilbehøret, der passer dertil.

Du er velkommen til at kontakte os for mere info, tilbud og priser på Grunda på tlf. 66 15 50 40 eller mail info@dorchdanola.dk og vi vender hurtigst muligt tilbage!

Se vores udvalg af Grunda trykluftudstyr, kompressorer og tilbehør til rigtig gode priser herunder.

Kampagnen gælder til 31. december 2020 eller så længe lager haves.

Læs mere
Læs mindre