Facebook Pixel
Vicmarc Bakkesæt VM120/150 til skåle op til 385mm
Varenummer (SKU): V00673
lagervare
1.330,00 kr. 1.064,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Dette Vicmarc bakkesæt til skåle kan justeres til alle mulige størrelse skåle. Det gør, at du ikke skal skifte bakkesæt, hver gang du skal dreje en ny skål. Du justerer i stedet for blot de røde gummiknopper, så de passer til størrelsen på din skål. Det er især praktisk, når du skal sætte sidste hånd på værket på flere forskelliges skåle. Når du skal sætte skålen fast, sætter du den fast i toppen af skålen enten indefra og ud eller udefra og ind. De 8 knopper af blød plastik sørger for, at dine skåle er sikkert og fast monteret.


Størrelsen på bakkesættet indikerer den maksimale diameter på en skål, som bakkesættet kan holde. For eksempel kan dette 385mm bakkesæt holde en skål med 385mm i diameter.Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Varenummer: V00673

Vicmarc Bakkesæt VM120/150 til skåle op til 385mm

1,330.00 DKK

Anbefalede produkter