Hvad står vi for hos Dorch & Danola

Dorch & Danola er en uafhængig, familieejet virksomhed med en stolt håndværkertradition og stærke værdier. Vi går meget op i, at vores kunder får en nærværende kundeservice, en professionel vejledning og altid føler sig velkomne.

Vi har tre hovedprincipper, vi tager udgangspunkt i, når vi arbejder:

Professionalisme

Dorch & Danola er bygget op om en stolt købmandsånd, og derfor går vi meget op i, at arbejdet skal gøres ordentligt. Det handler om at tage ansvar for det vi laver, være professionelle og seriøse værktøjseksperter, og have respekt – for kunderne, samarbejdspartnerne, branchen og hinanden.

For os er professionalisme blandt andet, at kunden får en god oplevelse ved at handle hos os og føler, at de er blevet mødt af folk, der ved hvad de snakker om.

Kunden i centrum

Kunderne er grunden til, at vi eksisterer. Derfor er det en selvfølge med nærværende salg og kundeservice, hvor viden, hjælpsomhed, ærlighed, nærhed og humor udgør kernen. For os er produkter af høj kvalitet og et stort udvalg også en del af at have kunden i centrum, og vi vil gå langt for at skaffe vores kunder, det de mangler.

Hos os vil du derfor altid være sikker på en god oplevelse – med kunden i centrum.

Familien

Kunden er i centrum, fordi de er en del af vores familie. Familien er noget særligt hos Dorch & Danola, fordi vi er en familieejet virksomhed og kender hinanden på kryds og tværs. Vi ser kollegaerne, samarbejdspartnerne, leverandørerne – og selvfølgelig kunderne – som en del af vores indercirkel. Og dem vil vi gå langt for.

Vi tror på, at respekten for hinandens forskelligheder og fagligheder, hjælpsomhed, ærlighed, humor, tillid og arbejdsglæde skaber nogle stærke bånd, både til hinanden og dem vi møder i vores hverdag.