Værnemidler til sunde lunger

33 vare(r)

pr. side

Pas på dine lunger, de kan ikke erstattes - brug åndedrætsværn!

Har du prøvet at stå i et værksted omkring af støv fra diverse materialer? Har du så også prøvet at føle, at din vejrtrækning blev besværet eller føltes ubehagelig? Det er nemlig, hvad der kan ske, når du indånder støv. Det er farligt for dine lunger. Derfor er det vigtigt, at du passer på dig selv. Lunger har vi nemlig ikke på hylden. Men heldigvis har vi masser af værnemidler, der kan beskytte dig mod uhensigtmæssige områder.

Åndedrætsværn og masker

Der er mange forskellige muligheder til, hvordan du kan passe på dine lunger. Du kan vælge en halvmaske, der enten kun dækker din mund og næse eller som også beskytter dine øjne. Du kan vælge med eller uden motor, med eller uden lufttilførsel og mange andre funktioner. 

Åndedrætsværn til hele ansigtet

Bruger du briller? Eller værdsætter du blot god udluftning i hele ansigtet, når du arbejder i værkstedet? Så er et åndedrætsværn som JSP PowerCap en god løsning til dig. Her får du konstant luft ned over ansigtet. Det betyder, at dine briller ikke dugger og dine lunger ikke bliver forurenet med dårlige stoffer. 

Halvmasker med og uden øjenværn

Hvis du ikke er interesseret i en helmaske, så er en halvmaske en god løsning for dig. Den dækker kun de vitale dele i ansigtet og fylder derfor mindre. Ellipses P3 kombinerede åndedrætsmaske har både maske og øjenværn. Den beskytter mod alle slags støv, vira og dampe og er derfor perfekt til dig, der har brug for komplet beskyttelse i hverdagen.

Halvmasken uden øjenbeskyttelse er ideel, hvis du vil have så lidt som muligt af generende udstyr. Med en halvmaske som den fra Sundström får du en behagelig maske, der har god åndekomfort uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Læs mere
Læs mindre