Reparation

Reparation af elværktøj & maskiner i Odense

Reparation af elværktøj & maskiner - Kort reparationstid!

På vores eget serviceværksted hos Dorch & Danola A/S reparerer og servicerer vi alle kendte mærker i alle typer elværktøj, akku maskiner, gulvslibemaskiner, gulvstrippere, polermaskiner, trykluftværktøj og kompressorer.
Vi kan også foretage reparation og eftersyn af stationære maskiner.

Hos Dorch & Danola A/S serviceværksted kan du altid være sikker på, at få en god service og en reparationspris, hvor alle kan være med.

Ved større antal, kan elværktøj/maskiner afhentes hos Dem efter aftale med Dorch & Danola A/S serviceværksted.

Dorch & Danola A/S serviceværksted er autoriseret garanti-værksted for JET, Holzmann, Milwaukee, AEG, Ryobi, Ferax og Luna maskiner.

Tlf.: 66 15 50 40
Mail: [email protected] 


Værkstedspriser

Timepris: 495,00 kr.
Undersøgelsesgebyr: 150,00 kr.

 

Alle ordrer vil blive tilskrevet et undersøgelsesgebyr på DKK 150,00, i tilfælde af varen ikke skal repareres. Undersøgelsesgebyret annulleres hvis reparationen accepteres eller ved køb af en ny maskine.

 

Ønsker du et konkret tilbud på service eller reparation så kontakt os. Eller er du i tvivl om maskinen skal repareres under garanti eller om det kan betale sig, at sende den ind til reparation, kan du fremsende billeder + beskrivelse af fejlen til: [email protected] 

 

Så giver vi et hurtigt svar med vores vurdering af sagen, samt et bud på, om det er en fejl du selv kan udbedre.

 

Vi modtager hver dag maskiner til reparation, hvor fejlen kunne være forhindret ved simpel vedligeholdelse. Derfor opfordrer vi altid til at du læser brugsvejledningen grundigt igennem, inden du tager maskinen i brug. Mange gange kan en fejl på maskinen også udbedres, ved at du følge instruktionerne i brugsvejledningen.

 

Alle priser er ekskl. moms.

 


Sikkerhedseftersyn af elværktøj og maskiner

Sikkerhedseftersyn/sikkerhedsgodkendelse:
Elværktøj, der ikke er akku værktøj og som anvendes på jobbet, skal iflg. arbejdsmiljøloven sikkerhedstestes hver 6 mdr.

Dorch & Danola A/S serviceværksted udfører sikkerhedseftersyn/sikkerhedsgodkendelse af elværktøj følger naturligvis stærkstrømreglementet.

Et sikkerhedseftersyn består af:

Funktionskontrol
Kontrol af beskyttelse
Isolationstest (Sikkerhedstest)

Alle reparationer, der udføres af os, får et sikkerhedseftersyn og mærkes forskriftmæssigt efter aftale med kunden. Vi har aftaler med mange firmaer om udførelse af sikkerhedseftersyn og mærkning, som vi udfører på virksomheden eller dennes arbejdsplads eller på byggepladsen.

Vi kommer naturligvis over det meste af Danmark og har for virksomheder og arbejdspladser som vi besøger, en fast pris inkl. kørsel & arbejdsløn. Undersøgelsen af værktøjet omfatter funktionsprøvning, eftersyn af sikkerhedsanordninger, så som afskærmning, spaltekniv, flangemøtrik, kabel, stik, tylle o.lign. Prøvningen afsluttes med en højspændingstest mod overslag.

Det testede maskiner eller el-værktøj forsynes med prøvningsskilt indeholdende oplysninger om sikkerhedseftersynsdato, reparatør samt dato for næste prøvning. Prøvningen dokumenteres på ordren, der enten sendes, faxes eller sendes pr. mail, helt efter Jeres ønske.

Det eneste vi behøver er 400V AC stik, alt andet medbringer vi selv i vores servicevogn.

Er der eventuelt el-værktøj der ikke klarer testen eller er defekt, tager vi gerne dette med til reparation på vores eget serviceværksted. Hvor der kan udarbejdes et tilbud på reparation af maskinen.

Hvis vi endnu ikke har lavet en aftale med din virksomhed, så lad os lave den nu inden det er for sent.
Kontakt os idag på telefon: 66 15 50 40 

Udfyld reprationsskema

Salg af maskiner
Du kan altid finde et bredt udvalg af produkter som Makita, Festool, Bosch, Fein, Metabo, Milwaukee, Hitachi, Dewalt, Flex, Tormek, Tjep, Proxxon m.m. i Dorch & Danola A/S håndværkerbutik eller på webshoppen www.dorchdanola.dk