Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Dyvler

Dyvler, rundstokke, fisk og lus til samling og reparation af møbler og andet træarbejde

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af dyvlerrundstokkefisk og lus fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt FestoolBoschLuna m.fl. 

Rundstokke

En rundstok tjener mange formål og kan anvendes til mange forskellige typer opgaver. Rundstokke er trælister i cirkler og fås i mange forskellige materialer. I vores sortiment finder du rundstokke i bundter á 10, og du har mulighed for blandt andet at vælge mellem 8 mm- og 16 mm-rundstokke.

Dyvler

Dyvler anvendes blandt andet, når to stykker træ skal sættes sammen. Ved anvendelse af dyvler, er det ikke umiddelbart synligt hvor træet er sat sammen. Dyvler er meget stærke og ikke mindst nemme at montere. Hos Dorch & Danola finder du spiralrillede dyvler i forskellig længde. De er som udgangspunkt bedre end andre typer dyvler, da limen ved påføring vil fordele sig bedre. På den måde bliver samlingen stærkere.

Samling af træ med fisk?

Lus og fisk bruges, ligesom dyvler, til at samling af blandt andet møbler. Til det kan du benytte dig af en lamelfræser og dertilhørende fisk. Hos Dorch & Danola kan du købe et helt sæt bestående af fisk. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af dyvler, rundstokke, lus og fisk eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.