Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Olie, polish & voks til trædrejning

Overfladebehandling til trædrejning

Overfladebehandling af træ har til formål at beskytte træet mod påvirkninger og forhindre en nedbrydning af træets overfalde. Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af produkter til træbehandling. Vi tilbyder produkterne i allerhøjeste kvalitet fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Junckers, Chestnut, Fynske Olier og mange andre. Vi tilbyder forskellige typer overfladebehandlingsprodukter, heriblandt voks, olier, bejdser og meget andet til netop dit behov. 

Herunder kan du læse nærmere om nogle af de typer ovefladebehandlingsprodukter, der findes i denne kategori. 

Bejdse

At bejdse er en smuk måde at farvesætte f.eks. et drejet emne eller et møbel på, samtidig med at træets åretegninger og stuktur bevares og fremhæves. Anvender man en klar lak efter bejdsningen, opnår man en meget holdbar overflade. Når du skal bejdse, skal du gøre det med en pensel eller en svap, indtil at bejdsen nærsten er tør. Ønsker du farven lysere, kan du blot gøre det med vand. 

Lak

Lak giver en robust overflade, der er afvisende for fugt, snavs m.m. Lakken gør samtidig også træet slidstærkt. Dog hvis der opnår en revne i din lakerede overflade, vil denne afvisning af snavs, fugt m.m. være ikke-eksisterende. Generelt er lak slidstærkt, hurtigt tørrende og er designet til at give en hård, langvarig finish til ethvert stykke træ, de påføres. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter til overfladebehandling eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.