Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Hamre

Hamrer i mange typer

En hammer forstås som et håndværktøj bestående at et hoved, der er fremstillet i metal, sat på et skaft, der er fremstillet i træ. Hammeren anvendes til at slå ting i med, heriblandt kiler, nagler, søm. Der findes mange forskellige typer hamrer med forskellige funktioner og størrelse. 

Herunder kan du læse nærmere om de hamre, Dorch & Danola tilbyder. 

Bænkhammer

Bænkhammeren er en af de mest anvendte hammere indenfor smedefaget og anvendes generelt til flere formål indenfor mange industrier. Bænkhammeren er en god all-round hammer, da den har 2 forskellige sider - normal en rund/firkantet og en pen. Bænkhammeren fås i flere forskellige størrelser. 

Lægtehammer

Lægtehammeren er et vigtigt værktøj i tømrerens værktøjskasse. En lægtehammer vejer typisk 750 - 1000 gram, og en lægtehammer er derfor en relativt tung hammer i forhold til dens relativt korte skaft. Da lægtehammeren ofte er tømrerens foretrukne hammer, bliver lægtehammeren ofte også kaldt for en tømmerhammer.

Sømudtrækkere - Slip for dine umuligheder 

Nogle gange er det en umulig opgave at få søm ud fra materialerne og hverken en kniptang eller en kløfthammer kan trække sømmene ud, så findes løsningen i denne kategori. Sømudtrækkeren er et værktøj, der kan få selv det mest bøjede, nedslåede og genstridige søm ud af det træ, det sidder fast i.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.