Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Umbraconøgler - Stiftnøgler

Unbraconøgler - Stiftnøgler

Stiftnøgler kaldes også for unbraconøgler og findes i et hav af størrelser. Der findes stiftnøgler i både lange og korte modeller og med t-greb. Stiftnøglen/unbraconøglen findes både som en sekskantet model og som torx. Stiftnøglen/unbraconøglen kan bruges til skruer og bolte. Normalvis er unbrakonøglen flad i enderne og med er vinkelrettet. 

Unbraconøgler - Stiftnøgler hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af unbrakonøgler og stiftnøgler. Vi tilbyder unbrakonøgler og stiftnøgler fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt TengTools, Milwaukee, Festool m.fl. Var det ikke lige en stiftnøglen, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer håndværktøjer, heriblandt knivehamresaksesave og meget andet. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.