Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Måleværktøj til trædrejning

Måleværktøj til alle typer opmålinger

Det er vigtigt, at have det helt rigtige måleværktøj, der passer til den type opmåling, du skal laves. Hos Dorch & Danola A/S har vi et bredt udvalg af alt, hvad du kan forestille dig af måleværktøjer til trædrejning. Vi tilbyder alt indenfor passere, dybdemålere, stregmålere, flere typer vinkler og meget andet. Vi tilbyder disse produkter fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Axminster, Robert Sorby, Planet Plus, Stubai og mange andre. 

Herunder kan du læse nærmere om nogle af de typer måleværktøjer, der findes i denne kategori. 

Vinkelmålere 

En vinkelmåler er et uundværligt værktøj, når du skal lave om i dit hjem. Når du skal bygge noget er det vigtigt at have noget godt måleudstyr, så du kan udføre dit arbejde mest korrekt og præcist. En cirkel er 360 grader og ønsker du at måle en vinkel, der ligger derimellem, kan du anvende en vinkelmåler. Mange vinkler er faste, hvilket gør dem særligt velegnet til specielle måleopgaver. Brugen af vinkler tager udgangspunkt i matematikkens brug af de 360 grader i en cirkel. Derved kan man præcist beregne konstruktionen, så det bliver lavet i korrekt vinkel.

Stregmålere

Stregmålet bruges til at mærke op til f.eks. dyvler og samlinger. Stregmålet er et skærende værktøj, så derfor kan det være nødvendigt at slibe de små ridsespidser, der sidder i siderne, hvis stregmålet skal kunne lave en tynd ridse i træet.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af måleværktøjer til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.