Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Rundstokke

Træ rundstokke af bøg i 6, 8, 10 og 12 mm

Rundstokke er trælister i cirkelrund profil og som har et utal af anvendelsesmuligheder. Listen kan have så mange anvendelsesmuligheder, så det kun er fantasien, der sætter græser. Rundstokken kan bruges som et nyt skaft til din gamle kost eller som en bøjestang i skabet. Det er ikke kun til indendørs brug, at rundstokken kan bruges til mange forskellige ophaver. Den er også til udendørssbrug. Rundstokken kan således også anvendes til dine haveprojekter. 

Rundstokke til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af rundstokke i forskellige størrelser. Vi tilbyder rundstokke, der bliver leveret i bundter af 10 stk. Var det ikke lige rundstokke, du ledte efter, men mere dyvler til samlinger eller andet tilbehør til træ, så tilbyder vi også det. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af dyvler, rundstokke, lus og fisk eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.