Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Forsænker

Forsænkere til flere udgaver

I vores brede udvalg af forsænkere til træ kan du finde:

Undersænkere til træ

Traditionelle forsænkere, som udelukkende kan undersænke skruehullet

Forbor med undersænker og stop/Undersænker med dybdestop

Som navnet antyder er dette bor med undersænker så man på i en arbejdsgang borer hullet med den ønskede huldiameter og undersænker hullet. Samtidig er forsænkeren udstyret med et justerbart stop så man let og elegant opnår ensartet undersækning. Desuden kan boret skiftes så det hele tiden er skarp og effektivt.

Løse forsænkere og forsænkersæt til metal

Har du behov for at få noget undersænket, f.eks. en skrue, hvadenten det er i stål eller andre metaller, så er det forsænkeren, du skal anvende. Forsænker du inden du skruer skruen i, så opnår du et flot resultat, da skruen vil komme helt ned i niveau med materialet. Vi tilbyder løse forsænkere til metal med diametre fra 8 mm til 16 mm samt forsænkersæt indeholdende 6 forsænker med diametre melle 6,3 mm og 20,5 mm.

Forsænkere til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et mindre, men godt udvalg af forsænkere og forsænkersæt til metal fra nogle af de mest anerkendte brands, Bosch og Luna. Var det ikke lige forsænkere til metal, du søgte efter, så tilbyder vi også forsænkere til træ eller andre typer bor, heriblandt metalbor, træbor, murbor m.fl. 

Råd og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakt Dorch & Danola med spørgsmål og for at få rådgivning om både forsænkere til træ og forsænkere til metal, men også om alt andet omhandlende værktøj. Dette gør du lettest via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Vi svarer hurtigst muligt på mails.