Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Adapter

Adaptere til Drejebænke

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af adaptere til din drejebænk. I denne kategori findes der både gevindadaptere, morsekonusadaptere og mange andre typer adaptere til netop dit behov. Vi tilbyder adaptere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Axminster, Record Power, Woodcut m.fl., der altid leverer sine produkter i høj kvalitet. 

Herunder kan du læse nærmere om ngole af de produkter, der findes i denne kategori. 

Gevindadaptere

En gevindadapter giver dig mulighed for at bruge tilbehør, der har en anden gevindtilslutning end værktøjet har. Gevindadapteren kan bruges, når du f.eks. skal gå fra en gevindtype 1"x8 Tpi til gevindtype M33x3,5mm. Det mest almindelig type gevind er M33x3,5mm. 

Morsekonus Adapter (MK)

Spindlen i en boremaskine har en konisk udboring en såkaldt morsekonus (MK), der anvendes til fastgørelse af værktøjet. Morsekonus adapteren kan bruges til at mindske morsekunsen fra f.eks. MK3 til MK2. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af adaptere til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.