Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Spindle adapter

Spidleadaptere til drejebænke

Formålet med en spindleadapter er at tillade en trædrejere, der ejer mere end en drejebænk med forskellige spindelgevind, kan skifte planskiver eller spændepatroner fra den ene drejebænk til den anden. Denne adapter skaber en masse fleksibilitet hos den ene trædrejere. Adapteren kan bruges, når du f.eks. skal gå fra en gevindtype 1"x8 Tpi til gevindtype M33x3,5mm. Det mest almindelig type gevind er M33x3,5mm. 

Gevindadaptere hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af spindleadaptere til alle typer gevindstørrelser. Vi tilbyder disse gevindadaptere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Record PowerVicmarc og mange andre, der altid leverer sine produtker i høj kvalitet. Var det ikke lige en spindleadapter, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også mange andre typer adaptere til din drejebænk. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af adaptere til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.