Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Slibesystemer til drejejern

Hold nemt dit værktøj helt skarpt

Hvis du arbejder med trædrejning i din hverdag enten som hobby eller professionelt, så ved du, hvor vigtigt det er med skarpt værktøj i form af de jern, du benytter dig af. Men drejejern bliver sløve med tiden. Og så bliver det bare lidt mindre sjovt at bruge tid på din hobby. Det kan du heldigvis gøre noget ved. Med godt slibegrej kan du få dine drejejern til at være lige så skarpe, som da du først købte dem.

Investerer du i godt slibegrej, betyder det i længden, at du skal investere mindre i nye drejejern. Med det rette slibesystem kan du nemlig forlænge dine drejejerns levetid. En god investering til nem slibning af drejejern og andet grej er for eksempel en Drechselmeister bænksliber, der har hele to forskellige slibeskiver.

Slibeværktøj til alle slags slibning

Slibesystemer er ikke kun til at vedligeholde dit værktøj. Der findes mange ting, man kan bruge et slibesystem til. Det kan for eksempel være en slibestift, der er ideel til slibning af for eksempel drejekroge eller andre små værktøjer. Det kan også være en skålsliber, der er ideel til at slibe overfladen på dine træprojekter, så de bliver helt perfekte. Du finder også et stort udvalg af slibesten og slibeblokke, der er ideelle til dig, der gerne vil have føling med din slibning.

Her er der også et stort udvalg af slibefile og hvæssesten, der kan komme til de steder, hvor andet slibeværktøj har problemer.

Vi vejleder i det rigtige slibesystem

Er du i tvivl om, hvilket slags slibesystem der passer bedst til lige netop de værktøjer, du har? Så sidder vi altid klar i butikken, på mail og direkte over telefonen til at svare på dine spørgsmål. Du kan kontakte os på mail [email protected] eller telefon 66155040 og få svar på dine spørgsmål.