Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Reparation & service

Reparation af elværktøj & maskiner 

Dorch & Danola har eget moderne serviceværksted i Odense, hvor vi servicerer og udfører reparationer af alle typer akku maskiner, elværktøj, luftværktøj, pumper og stationære maskiner. Som udgangspunkt servicerer og reparerer vi alt værktøj og maskiner som vi også forhandler, det synes vi er god service over for vores kunder. Vi ved hvor vigtigt dit værktøj er, så vi bestræber os på at hjælpe dig hurtigst muligt, så du hurtigt kan komme videre.

Vi har lige nu 2 serviceteknikere beskæftigede på værkstedet, men over 30 års erfaring i reparation af el-værktøj og servicering af maskiner. Din garanti for en professionel reparation af en høj standard på dit værktøj. Vi servicerer og udfører selv reparationer på alt elværktøj og maskiner som vi forhandler, både i huset og uden hos kunden ved større antal eller stationære maskiner. Det er god service for vores kunder, at reparationer kan repareres omgående, og ikke skal sendes videre til 3. parts reparations-værksteder.

Salg og reparation

Hos Dorch & Danola har vi både salg af nye maskiner, reservedele og reparation af de fleste professionelle fabrikater. Alt sammen til professionelt brug. Du kan altid finde et bredt udvalg af produkter som Festool, Bosch, Fein, Metabo, Milwaukee, Hitachi, Dewalt, Tormek, Tjep, Proxxon, Makita m.m. i Dorch & Danola A/S håndværkerbutik eller på webshoppen www.dorchdanola.dk

Reparation af elværktøj & maskiner - Kort reparationstid!

Dorch & Danola har eget moderne serviceværksted i Odense, hvor vi servicerer og udfører reparationer af alle typer akku maskiner, elværktøj, luftværktøj, pumper og stationære maskiner. Som udgangspunkt servicerer og reparerer vi alt værktøj og maskiner som vi også forhandler, det synes vi er god service over for vores kunder. Vi ved hvor vigtigt dit værktøj er, så vi bestræber os på at hjælpe dig hurtigst muligt, så du hurtigt kan komme videre.

Vi har lige nu 2 serviceteknikere beskæftigede på værkstedet, men over 30 års erfaring i reparation af el-værktøj og servicering af maskiner. Din garanti for en professionel reparation af en høj standard på dit værktøj. Vi servicerer og udfører selv reparationer på alt elværktøj og maskiner som vi forhandler, både i huset og uden hos kunden ved større antal eller stationære maskiner. Det er god service for vores kunder, at reparationer kan repareres omgående, og ikke skal sendes videre til 3. parts reparations-værksteder.

Salg og reparation

Hos Dorch & Danola har vi både salg af nye maskiner, reservedele og reparation af de fleste professionelle fabrikater. Alt sammen til professionelt brug. Du kan altid finde et bredt udvalg af produkter som Makita, Festool, Bosch, Fein, Metabo, Milwaukee, Hitachi, Dewalt, Flex, Tormek, Tjep, Proxxon m.m. i Dorch & Danola A/S håndværkerbutik eller på webshoppen www.dorchdanola.dk

Serviceværksted

Dorch & Danola A/S serviceværksted er forhandler og serviceværksted for Festool, Milwaukee, AEG, ACM, ABAC, Bosch, Bernardo, Bona, Dewalt, Elan, EDMA, Fein, Flex, Hitachi, Hikoki, Mafell, Makita, Metabo, Numatic, Polaris, Protool, Proxxon, Record Power, Ronda, Rotwerk, Scantool, Scheppach, SCM, Mini Max, Senco, Starmix, Steinel, Baier, Sydvesta, Tjep, Tormek, Woodstar, örebro m.fl. Vi leverer selvfølgelige også reservedele og tilbehør til næsten alle professionelle mærker.

Garanti reparationer

Dorch & Danola A/S serviceværksted er autoriseret serviceværksted og udfører garanti reparationer for JET, Holzmann, Promac, Vicmarc, CMT, UJK, Axminster, Ryobi, Grunda, Ferax, Limit, Teng Tools og Luna værktøj og maskiner. Samt udførelse af service, levering af reservedele og tilbehør dertil. Vi sælger endvidere også alt i JET, Holzmann, Promac, Vicmarc, CMT, UJK, Axminster, Ryobi, Grunda, Ferax, Limit Teng Tools og Luna maskiner, samt mange andre mærker.

Er du i tvivl om maskinen skal repareres under garanti eller om det kan betale sig, at sende den ind til reparation, kan du fremsende billeder og beskrivelse af fejlen til [email protected]

Har du spørgsmål vedrørende garanti reparation, service eller vil gerne have et uforpligtende tilbud er du mere end velkommen til, at kontakte os på:

Tlf.: 66 15 50 40
Mail: [email protected]

 

Værkstedspriser

Timepris: DKK 560,00
Undersøgelsesgebyr: DKK 175,00
Alle priser er ekskl. moms.

Alle ordrer vil blive tilskrevet et undersøgelsesgebyr på DKK 175,00, i tilfælde af varen ikke skal repareres. Undersøgelsesgebyret annulleres hvis reparationen accepteres eller ved køb af en ny maskine.

Ønsker du et konkret tilbud på service eller reparation så kontakt os. Eller er du i tvivl om maskinen skal repareres under garanti eller om det kan betale sig, at sende den ind til reparation, kan du fremsende billeder + beskrivelse af fejlen til: [email protected] Så giver vi et hurtigt svar med vores vurdering af sagen, samt et bud på, om det er en fejl du selv kan udbedre.

Vi modtager hver dag maskiner til reparation, hvor fejlen kunne være forhindret ved simpel vedligeholdelse. Derfor opfordrer vi altid til at du læser brugsvejledningen grundigt igennem, inden du tager maskinen i brug. Mange gange kan en fejl på maskinen også udbedres, ved at du følge instruktionerne i brugsvejledningen.

Lovmæssig sikkerhedseftersyn af elværktøj og maskiner

Sikkerhedseftersyn og sikkerhedsgodkendelse: Elværktøj, der ikke er akku værktøj og som anvendes på jobbet, skal iflg. arbejdsmiljøloven sikkerhedstestes hver 6 mdr.

Dorch & Danola A/S serviceværksted udfører sikkerhedseftersyn/sikkerhedsgodkendelse af elværktøj følger naturligvis stærkstrømreglementet.

Et sikkerhedseftersyn består af:
Funktionskontrol
Kontrol af beskyttelse
Isolationstest (Sikkerhedstest)

Alle reparationer, der udføres af os, får et sikkerhedseftersyn og mærkes forskriftmæssigt efter aftale med kunden. Vi har aftaler med mange firmaer om udførelse af sikkerhedseftersyn og mærkning, som vi udfører på virksomheden eller dennes arbejdsplads eller på byggepladsen.

Vi kommer naturligvis over det meste af Danmark og har for virksomheder og arbejdspladser som vi besøger, en fast pris inkl. kørsel & arbejdsløn. Undersøgelsen af værktøjet omfatter funktionsprøvning, eftersyn af sikkerhedsanordninger, så som afskærmning, spaltekniv, flangemøtrik, kabel, stik, tylle o.lign. Prøvningen afsluttes med en højspændingstest mod overslag.

Det testede maskiner eller el-værktøj forsynes med prøvningsskilt indeholdende oplysninger om sikkerhedseftersynsdato, reparatør samt dato for næste prøvning. Prøvningen dokumenteres på ordren, der enten sendes, faxes eller sendes pr. mail, helt efter Jeres ønske.

Det eneste vi behøver er 400V AC stik, alt andet medbringer vi selv i vores servicevogn.

Er der eventuelt el-værktøj der ikke klarer testen eller er defekt, tager vi gerne dette med til reparation på vores eget serviceværksted. Hvor der kan udarbejdes et tilbud på reparation af maskinen.

Hvis vi endnu ikke har lavet en aftale med din virksomhed, så lad os lave den nu inden det er for sent. Kontakt os idag på telefon 66 15 50 40 eller e-mail [email protected]