Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Gipsværktøj

Gipsværktøj

Dorch & Danola forhandler værktøj til Letbyggeri-teknik såsom gipsplade byggeri og aluprofiler til opsætning af gipsvægge. Vi tilbyder gipsværktøj fra flere anerkendte brands, heriblandt Tajima, BESSEY, Stubai m.fl. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Pladehejs - Opsætning af gipsplader

Pladehejsen er beregnet til opsætning af gipsplader o.lign og har mange fine detaljer. Der er mange fordke vced at anvende en gipshejs, når du skal skrue gipsplader på loftet. Et gipshøjs gør arbejdet både nemmere og hurtigere og du undgår dårlige arbejdsstilleringer og tunge løft, når du skal montere gipspladerne. Desuden giver den mulighed for at have begge hænder fri, så du kan arbejde frit med din gipsskruemaskine. Den kan også bruges på strå lofter og har en nem og bekvem betjening. 

Gipshøvl

Når du har skåret en gipsplade til, står du ofte med en plade med flossede kanter, også selvom du har været omhyggelig med kniven. De ujævne kanter skal rettes til, og det gøres lettest med en gipshøvl. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.