Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tænger

Tænger - Et uundværligt værktøj

En tang er et alsidigt værktøj, der kan anvendes til mange formål. Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af tænger. Vi tilbyder tænger fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt TengTools, Milwaukee og mange andre. Vi forhandler forskellige typer tænger, f.eks. afisoleringstænger, bindetænger, knibtænger, svejsetænger og mange andre. Var det ikke lige en tang, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer håndværktøjer, heriblandt knive, hamre, sakse, save og meget andet. 

Herunder kan du læse nærmere om nogle af de typer tænger, der findes i denne kategori. 

Afisoleringstænger

Afisoleringstangen er opbygget således, at du let kan klippe isoleringen hele vejen rundt om ledningen, uden at du rammer metallet. Herefter kan du trække isoleringen af med afisoleringstangen. Med tangen kan du let løse sådanne opgaver hurtigere, da afisoleringen kan være besværligt uden dette værktøj. 

1000V tænger

Fælles for 1000V tængerne er, at de er VDE (DIN EN/IEC 60900) certificerede, hvilket betyder, at de har har et isoleret greb som er godkendt op til 1000V samt at grebet er udformet, så man ikke så nemt får hånden tæt på strømkilden. Disse tænger er især velegnet til arbejde med elinstallationer. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.