Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Dyknagler, mejsler & kørnere

Dyknagler, mejsler og kørnere

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af dyknagler, mejsler og kørnere. Vi tilbyder håndværktøjet fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Stanley, TengTools, Starrett

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Dyknagler

En dyknagel anvendes til neddykning af søm og dykkere, således hovedet af sømmet kommer nedunder overfalden af emnet. Dyknaglen sættes med den spidse ende på sømmets og dykkerens hoved og med en hammer bankes på den firkantede ende indtil tiltrækkelig dykning er opnået. 

Mejsler

Et mejsel er et fladt, sekskantet eller ottekantet stålværktøj. Mejslet har mange anvendelsesmuligheder og bruges til bearbejdning af sten, metaller eller træ. 

Kørnere

En kørner anvendes til opmærkning i træ eller metal. En kørne er spids i den ene ende og flad i den anden ende. Der findes kørnere i forskellige diametre og med forskellig spids. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøjer eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.