Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Brille

Brille til drejebænken

En brille er et tibehør til din drejebønk, som spændes fast imellem vangerne og bruges for at støtte større emner. Brillen anvendes til at større tynde genstande under drejning (vaser, lange bordben o. lign.). Brillen er derfor et effektlvt tilbehør og er helt sikkert noget, du ikk kan undvære, når først du skal dreje større emner. 

Brille til trædrejning hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af briller til trædrejning. Vi tilbyder produkter til trædrejning fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Hapfo, Hager, Drechselmeister, Vicmarc og mange andre. Desuden har vi en Shop-in-Shop trædrejningsafdeling i vores butik i Odense, hvor du har mulighed for at se en del af vores udvalg af maskiner, drejejern samt tilbehøret. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.