Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bor

Bor - Kvalitetsbor i et stort udvalg

Et bor er ikke bare et bor. Det er ikke ligegyldigt hvilket bor, at man bruger. Hos Dorch og Danola har vi et stort udvalg af forskellige bor. Vi forhandler bor fra Bohrcraft, CMT, Festool, Gühring, Holzmann, Luna, Makita, Metabo og Stubai, som alle er i rigtig god kvalitet. Vi sælger både de mere almindelige bor som træbor, metalbor & murbor, men også specialbor som glasbor. Så uanset hvilkent materiale du skal bore i, så kan vi hjælpe dig med det bor, du mangler. 

Valg af bor

For at finde frem til det bor du skal bruge, så skal du vide nogle ting:

- Hvilket materiale du skal bore i.
- Hvor store hullerne skal være.
- Om størrelserne på hullerne skal være ens, eller have forskellig størrelse. 

Når du har fundet ud af, hvilket materiale du skal bore i, har vi et hav af forskellige bor til netop dit behov. Vi har f.eks. metalbor, hvis det er metal, du skal bore i. Når du ved, hvad størrelse hullerne skal være, så ved du dermed også hvilken størrelse boret skal have. Hvis hullerne skal have forskellige størrelser, så kan man købe et borsæt. 

Specialbor

Under kategorien Specialbor finder du bor, som stenbor, glas- og flisebor, hængselbor, betonbor og andre slags specialbor. Vi sælger også tilbehør til bor som f.eks. dyvel markeringsstift eller ligerillede dyvelsæt.

Råd og vejledning

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilket slags bor du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakt Dorch & Danola for at få rådgivning om bor, men også om alt andet omhandlende værktøj. Dette gør du lettest via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Vi svarer hurtigst muligt på mails.