Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Knive

Knive til skæring i diverse materialer

Har du brug for en professionel kniv til at åbne papkasser, en håndværkerkniv eller en hobbykniv til hverdagens gøremål, så findes den ideelle kniv til dine behov i denne kategori. Knivene har alsidig brug til skæring i langt de fleste materialer og er noget af det mest anvendte værktøj. 

Træskærer knive af høj professioenel kvalitet

En træskærekniv kan bruges som et værktøj til at snitte figuerer og snørklerier i møbler o.lign. Det er det ideelle værktøj til at skabe alle de små detajler i træet, så du opnår det bedste resultat. 

Træskærer til dit behov

Hos Dorch & Danola har vi et godt lille udvalg af specialknive med forskellige bladformer til træskærere og/eller billedskærere. Knivene er fresmtillet af kvalitetsstål med ergonomisk udformet træskæfte. Desuden tilbyder vi træskærer fra kvalitetsmærker, heriblandt Kirschen og Stubai

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af træskærer eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.