Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Trædrejebænke

Trædrejebænke 

Trædrejebænke bruges til bearbejdning af træ. Med en trædrejebænk kan du f.eks. lave smukke træ- og byggeelementer, møbler, brugsgenstande til hjemmet, træskulpturer og anden trædrejning. Arbejder du med bearbejdning af træ, så er en trædrejebænk et uundværligt og fremragende værktøj til dette.

Stort udvalg af trædrejebænke

Hos Dorch & Danola finder du et kæmpe udvalg af alle slags trædrejebænke, fra alle de bedste mærker. Når du kigger på denne side, vil du finde trædrejebænke fra brands som KillingerJET, Vicmarc, Teknatool og mange andre. Vi har trædrejebænke i alle prisklasser, både til den professionelle håndværker og til gør-det-selv-manden.

Hvilken trædrejebænk skal du vælge?

Der er flere forskellige ting som du skal tænke over, når du gerne vil købe en trædrejebænk. Du skal tage stilling til, hvad den skal bruges til, hvor meget den skal bruges og hvor den skal bruges. Herunder kan du læse en lille beskrivelse, af nogle forskellige situationer, hvor man bruger en trædrejebænk og hvilke slags drejebænke som vi sælger.

Professionel- eller hobbybrug?

Skal trædrejebænken bruges til hobbybrug, eller skal du bruge den til professionel brug? – Det er vigtigt at du stiller dig selv dette spørgsmål, da der kan være stor forskel på hvilke funktioner du behøver.

Hvis du skal bruge en professionel trædrejbænk, så kan det være en fordel for dig at finde en, som kan justeres i højden og som har håndledsstøtte, så du kan undgå arbejdsskader. Det kan også være en god ide at købe en trædrejebænk, med flere hastigheder og som har elektronisk hastighedsregulering, for at gøre din arbejdsproces nemmere og hurtigere.

Hvis du skal bruge en trædrejebænk til hobbybrug, så behøver maskinen måske ikke at være så fleksibel, og så bør du i stedet for tænke på størrelse og hvor meget plads du har til rådighed.

Klassisk trædrejebænk

Når du har besluttet dig for hvor meget du skal bruge din trædrejebænk, så skal du finde ud af om du vil have en klassisk model som kan stå på gulvet, eller om du vil have en bordmodel.

Med en klassisk trædrejebænk, får du typisk en mere robust og stabil maskine. Dette kan foretrækkes hvis du arbejder med større emner. Under de enkelte trædrejebænkes produktside, kan du læse meget mere om hvad deres specifikationer er og hvor meget de kan rumme af emner.

Trædrejebænk til bordet

Hvis du skal bruge din trædrejebænk til mindre hobbyprojekter og ikke har så meget plads. Så kan det være en fordel for dig at finde en mindre maskine, som du kan stille på dit arbejdsbord eller din arbejdsstation.

Mini drejebænke aka mini drejemaskiner til hobbyarbejde i små dimensioner

Helt grundlæggende er en drejebænk et værktøj, der roterer et fast materiale om en rotationsakse. Du kan med forskellige værktøj, specielt drejejern, forme materialet omkring dets egen akse. Når materialet drejer, kan du udføre f.eks. slibning, skæring og boring med værktøjer, så der skabes et produkt med symmitri om aksen. 

Tilbehør til trædrejebænk

Når du har købt din nye trædrejebænk, så har vi hos Dorch & Danola også en masse tilbehør til trædrejebænke. I vores tilbehør, finder du f.eks. drejejernssæt, spændepatroner, planskiver, understel og meget mere.

Når du investerer i en trædrejebænk, er det også en god ide at købe en spånsuger. Med en spånsuger, kan du mindske din risiko, for at få støv fra træet ned i dine lunger.

Vil du gerne se dine varer inden du køber?

Hvis du gerne vil se dine varer inden du køber, så har vi en Shop-in-Shop trædrejningsafdeling i vores butik i Odense, hvor du har mulighed for at se en del af vores udvalg af maskiner, drejejern samt tilbehøret. 

Kontakt os

Sidder du, efter at have læst det ovenstående, stadig med et spørgsmål, som du ikke har fået besvaret? Så er du altid velkommen til at ringe på 66 15 50 40 eller skrive en mail på [email protected]. Så vil en af vores mange eksperter, få besvaret dit spørgsmål hurtigst muligt.