Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Vangeforlænger og understel

Vangeforlængere og understel til en god arbejdsplads

Det er vigtigt, at din drejebænk står helt optimalt, når du skal bruge mange timer på trædrejeprojekter i værkstedet. En drejebænk er et tungt stykke værktøj, der kræver en solid plads. Derfor er det vigtigt, at din bænk står monteret helt optimalt. Med vangeforlængere kan du blandt andet udligne højdeforskellen på ujævn undergrund eller forhøje drejehøjden. Det er altså en tilføjelse til din drejebænk, der kan gøre trædrejning både sjovere og mere sikker.

En drejebænk er ofte en relativt dyr investering, som ikke desto mindre kan give meget glæde. Men en dyr investering fortjener også, at man ikke er nærrig med at forbedre den til det ypperste og til dine behov. Her kommer vangeforlænger og understel ind i billedet.

Vangeforlænger til den ultimative arbejdsplads

Har du et projekt i ærmet, der kræver en lidt større bænk end den, du måske har stående hjemme i værkstedet? Så bare rolig. Der findes nemlig måder, hvorpå du kan forvandle din bænk efter dine behov. Med en vangeforlænger kan du tilføje en ekstra dimension til din bænk, der bare er lidt for lille til dine store visioner. En vangeforlænger er altså en ekstra tilføjelse til din bænk, der kan give dig flere muligheder for at kreere spændende projekter. 

Du finder også smarte tilføjelser, der gør det endnu nemmere at udvide din bænk. Med en Easy Swing kan du nemt dreje din vangeforlænger fra og på din drejebænk. En svingbar vangeforlænger er ideel, når du ofte skal ændre i din drejebænks udseende alt efter behov.

Understel garanterer sikkerhed

Når du monterer din vangeforlænger, må du ikke glemme, at det er en tung tilføjelse til din drejebænk. Derfor kræver den en form for støtte. Det fikser du ved at tilføje en vangeholder eller et understel. På den måde er du sikker på, at din bænk er helt stabil og sikker. Har du købt en drejebænk, der lige nu står på et bord? Og vil du gerne kunne rykke rundt på den og arbejde forskellige steder? Så kan du montere et maskinunderstel på din bænk, så den kan stå lige der, du ønsker.