Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Slibesten - Hvæsesten

Natur slibesten og hvæssesten samt diamant slibesten

Slibesten og hvæssesten er til slibning af stemmejern, drejejern, knive og andet træbearbejdnings- og metalbearbejdningsvæktøj. Vi har alt, hvad du skal bruge af slibe- og hvæssesten til, altid at holde dine knive, stemmejern og drejejern klar til brug, hvorend du har brug for dem i fritiden eller industrien. Stenene er overvejende fremstillet af natursten, men der kan også findes slibesten af keramik med diamantbelægning.

Slibe- og hvæssesten til dine jern

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af slibe- og hvæssesten i mange forskellige finheder til at dække dine behov for at få slebet dine brugte knive og jern. Vi tilbyder slibe- og hvæssesten fra flere udbydere, heriblandt KirschenScheppachStanley m.fl. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af slibe- og hvæssesten eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.