Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Drejebænk, tilbehør

Tilbehør til trædrejebænke

Find reservedele og tilbehør til trædrejebænke her på siden. Hos Dorch & Danola forhandler vi trædrejebænke tilbehør til gode priser fra nogle af markedets førende producenter. I udvalget finder du blandt andet udstyr fra AxminsterJET, Killinger, Vicmarc og mange flere, som producerer værktøj og udstyr i højeste kvalitet. Du kan dermed være sikker på at finde kvalitets tilbehør og reservedele med en lang levetid, som vil lette dit arbejde og give dig gode resultater. Se vores udvalg ovenfor for at finde det tilbehør, som du skal bruge til din trædrejebænk. Klik dig ind på produkterne her på siden for at læse meget mere om det forskellige udstyr og reservedele.

Køb tilbehør til trædrejebænke

På denne side finder du vores store udvalg af trædrejebænke tilbehør. Vi forhandler eksempelvis et stort sortiment af spændepatroner, planskiver, understel og meget mere, der vil få dine trædrejebænk til at virke helt optimalt til netop det, du skal bruge den til. 

Drivremme til justering af omdrejninger

Drivremmen fungerer lidt ligesom en kæde på en cykel. Dens primære funktion er at justere hastigheden på din drejebænk, så alt afhæningt af, hvor mange gear, der er på din drejebænk, kan du justerer hastigheden hertil. Har du f.eks. en et større emne, der er meget assymmetisk, skal du starte med at dreje dit emne i en langsommere hasighed end hvis emnet er symmetrisk. 

Drivremme hos Dorch & Danola 

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af drivremme til din drejebænk til justering af hastighed. Vi tilbyder disse drivremme fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Vicmarc m.fl. Var det ikke lige en drivrem, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andet tilbehør og reservedele til din drejebænk. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige maskiner og tilbehør til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.