Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Dekupørsavklinger

Dekupørsavklinge - tilbehør til dekupørsaven

Dekurpørsaveklingen anvendes til skæring træ, plastik, bløde metaller, ben mm. Klingen er en reservedel til dekupørsaven. Dekupørsaven er tilpasset arbejdet med metaller. Den er ideel til save i en lang række kunststoffer, men regnes primært for en metalsav. For at en dekurpørsav forholdsvis let skal kunne arbejde sig igennem hårde materialer, må klingen være smal. Så skal der ikke fjernes så meget materiale i savsporet. Mens du saver, er belastningen på klingens fine tænder stor, og klingen bliver hurtigt brandvarm. 

Dekupørsavklinger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola finder du altid et stort udvalg i dekurpørsavklinger. Vi har alt til manuel og maskinbrug. Du finder skarpe klinger til rene og præcis snit her. Vi har skæreværktøj til alle materialer. Vi fører skærende værktøj fra nogle af de mest anerkedte brands, heriblandt FestoolCMTFeinSydvestaTajima og mange andre. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige skærende værktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.