Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Gevindadapter

Gevindadaptere

En gevindadapter giver dig mulighed for at bruge tilbehør, der har en anden gevindtilslutning end værktøjet har. Gevindadapteren kan bruges, når du f.eks. skal gå fra en gevindtype 1"x8 Tpi til gevindtype M33x3,5mm. Det mest almindelig type gevind er M33x3,5mm. 

Gevindadaptere hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af gevindadaptere til alle typer gevindstørrelser. Vi tilbyder disse gevindadaptere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Axminster, Record Power, Woodcut, Vicmarc og mange andre, der altid leverer sine produtker i høj kvalitet. Var det ikke lige en gevindadapter, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også mange andre typer adaptere til din drejebænk. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af adaptere til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.