Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Fein

Fein multicuttere og tilbehør

Fein blev grundlagt i 1867, og har altså mange år på bagen som producent af stærkt værktøj. I 1895 opfandt Fein den elektriske håndboremaskine, der har lagt grundsteen for Feins utroligt driftssikre elværktøj. Hos Fein er de specialister indenfor el-værktøj og har mere end 150 års erfaring på området. 

Fein har løsningen til dit projekt. Hvad end du skal bore, skrue, slibem skære, save eller andet, har Fein helt sikkert et produkt, der passer til dit behov. Fein er den originale producent af de stærke og alsidige Multicuttere, der klarer alle typer skære- og slibeopgaver. Multicutteren kan komme til der, hvor andre maskiner må give tabt.

Fein producerer selvfølgelig også alt tilbehøret til, og du kan i vores Fein udsalg her hos Dorch & Danola få hele pakken, alt tilbehør fra forskellige Starlock-klinger til slibepapir, til pladenipplere og selvfølgelig Multimasteren.

Benyt vores Fein kampagne nu og få et stykke kvalitetsværktøj, der klarer det meste.

Får gode ord med på vejen fra kunder

De mest pålidelige anmeldere er dem, der prøver produktet, efter de selv har betalt for det. Feins kunder er en god indikator for, om Fein nu virkelig er så skarpe til at skabe værktøj, som de siger. Det kan Feins kunder kun bekræfte. Her får de flotte ord med på vejen, og kunder der ikke kan finde maskiner, der er lig den kvalitet, Fein tilbyder. Som en kunde skriver, "Uden Fein er arbejdet en plage". 

Køb Feins produkter i vores kampagne og få selv syn for sagen.