Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Sandpapir & pudsematerialer

Sandpapir og pudsematerialer

Slibning og pudsning af dit drejede emne foregår oftest, når emnet er fastkoblet til drejebænken - dog med en langsommere hastighed, så der ikke opstår for meget varme under pudsningen og sørg altid for at bevæge slibepapiret under pudsningen for at undgå ridser på dit drejede emne. Desuden vil det være en god idé at fjerne anlægget, så du ikke får fastklemt din hånd. 

Flere typer slibepapir med forskellig kornstørrelse

Der findes et hav af forskellige typer slibepapir til forskellige formål, både til håndpusning og maskinepudsning - brug dog aldrig slidt slibepapir. Når slibepapiret er slidt, sliber det som om at kornstørrelsen er højere, men det kan samtidig lave ridser på dit drejede emne. Hos Dorch & Danola tilbyder vi et stort udvalg af slibepapir til netop dit behov. Vi tilbyder alt lige fra sandpapir i ruller til håndpudsning, til sliberondeller til maskinpudsning. Var det ikke lige slibematrialer, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også en helt masse andet til behandling af dit drejede emne. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige slibepodukter eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.