Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Loddeværktøj, Gasbrænder & svejse kit

Loddeværktøj

På denne sidde finder du vores udvalg af gasbrændere, loddeværktøj og svejse kits fra flere anerkendte brands, heriblandt Sievert, CFH, Rimac m.fl. Du kan bruge dette værktøj til mange forskellige opgaver, som f.eks. ukrudtsafbrænding, lodning, svejsning og lignende. Du kan herunder læse en overordnet beskrivelse af alle de forskellige typer, og du kan under de enkelte produkter læse en mere dybdegående beskrivelse af det specifikke produkt.

Stort udvalg af brænde- svejse- og loddeværktøj

Hos Dorch & Danola, finder du et kæmpe udvalg af alle slags brænde værktøjer, vi sælger både gasbrændere, loddeværktøj, svejse kits, blæselamper samt tilbehøret du skal bruge til. Når du scroller ned ad denne side, vil du finde mærker som Sievert, Rimac, CFH, Henning Sørensen, Freund og Milwaukee. Vi har både værktøj til den professionelle håndværker samt til gør-det-selv-folket.

Du finder vores udvalg i alle typer og prisklasser, så der er helt sikkert også noget som passer til dig.

Hvilken gasbrænder skal du vælge?

Når du skal finde en gasbrænder, findes der overordnet 2 forskellige typer. Der findes den type som bruger en lille gasdåse og derfor er meget nem at bruge og let at bære. Så findes der også den type som du via en regulator, kan sætte fast på en større gasflaske. Herunder kan du læse en kort beskrivelse af begge, samt hvilke situationer de hver især passer bedst til.

Gasbrænder til gasdåse

En gasbrænder, som bruger en gasdåse, er til dig som ikke gider at slæbe rundt på en stor gasflaske. Den egner sig derfor godt som ukrudtsbrænder i mindre haver og til ældre mennesker som ikke kan bære rundt på en stor gasflaske. Udover dens gode funktion som ukrudtsbrænder, kan den også sagtens bruges til opgaver, hvor du ikke kan slæbe en gasflaske med dig, som f.eks. brænding af tagpap og lignende.

Gasbrænder til gasflaske

En gasbrænder, som bruger en gasflaske, er til dig som skal afbrænde ukrudt på store områder og til den professionelle håndværker, som skal brænde mere end et sted. Med en større gasflaske, kan du virkelig brænde meget ukrudt, før du behøver at skifte gasflaske. Når du benytter dig af en gasbrænder med gasflaske, vil det gøre dit arbejde meget lettere, hvos du også investere i en flaskevogn, til din gasflaske.

Hvilket svejse- eller loddeværktøj skal du vælge?

På denne side, finder du som sagt også et stort udvalg af svejse- og loddeværktøj. Vi sælger 3 forskellige typer af værktøj til situationer, hvor du enten skal svejse eller lodde. Vi sælger blæselamper, loddekolber og svejse kits. Herunder vil du kunne læse en kort beskrivelse af alle disse værktøjer, samt hvilke situationer de passer bedst til.

Blæselamper

En blæselampe, kan bruges til mange forskellige typer af lodningsarbejde. En blæselampe, benyttes dog oftest kun i situationer, hvor der er tale om mindre lodningsopgaver, som f.eks. opvarmning af metalstykker, blødgøring af plastik, smeltning af tagpap eller til af fastgøre vejafmærkninger på asfalt.

Loddekolber

En loddekolbe, kan som det lyder på navnet også bruges til forskellige typer af lodningsarbejde. En loddekolbe bruges til at blødgøre loddestedet. Vores loddekolber findes i flere forskellige typer og størrelser og de kan bruges både med og uden gas. Loddekolberne bruges især ved blikkenslagerarbejde og ved opgaver hvor der skal loddes i kobber, tagrender og forzinkede stålplader.

Svejse kits

Vores svejse kits, findes i en smart lille transportabel udgave, som du nemt kan bærer på ryggen. Disse kits, er især velegnet til vedligeholdelse og mindre reparationsopgaver. Med vores svejse kits, kan du arbejde helt op i en arbejdstemperatur på 1250 °C.

Sikkerhed

Når du arbejder med afbrænding, lodning og svejsning, så husk da altid at tage de rigtige sikkerhedsforanstaltninger. Husk altid at bruge brandsikre arbejdshandsker og sikkerhedsbriller.

Vil du gerne se dine varer inden du køber?

Hvis du gerne vil se dine varer inden du køber, så kan du på vores 1500 m2. store showroom og butik i Odense, få lov til dette.

Hent selv eller få dit værktøj leveret

Når du køber håndværktøj hos Dorch & Danola, kan du altid selv vælge, om du vil have dit værktøj leveret, eller om du selv vil komme og hente det, på vores lager i Odense.

Kontakt os

Sidder du, efter at have læst det ovenstående, stadig med et spørgsmål, som du ikke har fået besvaret? Så er du altid velkommen til at ringe på 66 15 50 40 eller skrive en mail på [email protected]. Så vil en af vores mange eksperter, få besvaret dit spørgsmål hurtigst muligt.