Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Medløbspinoler

Medløbspinol

Når et stykke træ drejes, skal det holdes i sppænd i en drejebænk på en eller anden måde. Der er flere forskellige måder, hvorpå dette kan gøres.  En metode er at du kan anvende en medbringer i spindeldokken, hvor en medløbpinolen monteres i konussen i pinoldokken og gør at træet frit kan løbe rundt.

Medløbspinoler hos Dorch & Danola 

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af medbringere til din drejebænk til faspænding af dit emne. Vi tilbyder disse medbringere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt AxminsterVicmarcHagerRobert SorbyPlanet Plus og mange andre. Var det ikke lige en medbringer, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også produkter til nogle af de andre opspændingsmetoder, heriblandt planskiver og spændepatroner med tilhørende bakker. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af tilbehør til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.