Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Planskiver

Opspænding med planskive

Ved opspænding af brede og korte emner, er det typisk at man montere en planskive. Planskiven er en skive, der kan skrues på spindlens gevind. I skiven er der huller til skruer, så emnet skrues fast til planskiven og den bruges typisk ved drejning af skole. Oftest leveres planskiverne med 3 huller til skruerne, men man kan med fordel bore flere huller i den, så den skaber flere muligheder for at bruge flere eller kortere skruer.

Planskiver til opspænding hos Dorch & Danola 

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af planskiver til din drejebænk til faspænding af dit emne. Vi tilbyder disse planskiver fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt AxminsterVicmarcHagerPlanet Plus og mange andre. Var det ikke lige en planskiver, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også produkter til nogle af de andre opspændingsmetoder, heriblandt medbringere, mødløbspinoler og spændepatroner med tilhørende bakker. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af tilbehør til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.