Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Skruestik

Skruestik et musthave i ethvert værksted

En skruestik er ikke bare et værktøj, det er et musthave i ethvert værksted. Uanset om du er en professionel håndværker eller en entusiastisk gør-det-selv'er, er en pålidelig skruestik en uvurderlig hjælp til en lang række opgaver.

Med en skruestik får du præcision og stabilitet, der er afgørende for opgaver som at fastspænde, skære, bore og forme materialer. Du kan stole på din skruestik til at holde dine emner fast og i den ønskede position, hvilket giver dig mulighed for at udføre opgaver med nøjagtighed og sikkerhed.

Skruestik til fastgørelse af materialer

Skruestikken anvendes når brædder skal holdes fast og skæres præcist ud. Skruestikken kan bruges til f.eks. ved anvendelse af søjleboremaskine, hvor det er afgørende at emnet ikke rykker sig og hvor det handler om præcision og sikkerhed. Der findes forskellige størrelser skruestik til forskellige belastninger. Find dit næste maskinskruestik hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af skruestik. Vi tilbyder skruestik fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Peddinghaus, Proxxon og mange flere. Var det ikke lige skruestik, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer håndværktøjer, heriblandt høvleknivetænger og meget mere. 

Skruestik med drejefod til større fleksibilitet

Her finder du også et stort udvalg af skruestik og maskinskruestik, hvor der er mulighed for at justere vinklen ved hjælp af en drejefod. De kommer ikke kun i varianter, hvor man kan justere den horisontale, men også den vertikale vinkel. Dette er en funktion, som du bl.a. finder hos mærket Wilton. Søger du efter andre redskaber til midlertidige fæstninger af materialer, så kan du udforske vores udvalg af Skruetvinger.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.