Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Drejekits og tilbehør til trædrejning

Drejekits til trædrejning

Her hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af forskellige drejekits til dit trædrejningsprojekt. Vi tilbyder produkter, så du har mulighed for at skabe dit helt eget drejeprojekt. Vi tilbyder alt fra drejekits til kuglepenne - til drejekits, så du kan skabe din helt egen vinflaskeprop, Lazy Susan, Salt- og Peberkværn eller meget andet. Drejekitsene som Dorch & Danola tilbyder kommer fra nogle anerkende brands, heriblandt Axminster, CraftProKits, Drechselmeister og mange andre. Var det ikke lige drejekits, du var på udkig efter? Så tilbyder vi dig også en helt masse andet til dine drejeprojekter. 

Herunder kan du læse nærmere om nogle af de drejekits, der findes i denne kategori. 

Drejning af Kuglepenne

Ved drejning af kuglepenne kan du sætte dit eget præg af udseende, holdbarhed og komfort. Generelt kan du skabe den kuglepen, som du ønsker. Her hos Dorch & Danola tilbyder vi en lang række forskellige typer indmad til kuglepenne - lige til dit behov. Desuden kan vi også tilbyde akrylblokke og træblokke.

Lazy Susan Drejebeslag

En Lazy Susan er en roterende bakke, der er placeret på et bord for at hjælpe med at distribuere mad eller lign. rundt om et bord. Her hos Dorch & Danola tilbyder vi drejebrslag, så du kan dreje din helt egen Lazy Susan. Et Lazy Susan Drejebeslag har mange anvendelsesmuligheder. Bl.a. kan de bruges som drejebeslag til tv-bord og meget andet. 

Bor til trædrejning

Et bor er ikke bare et bor. Det er ikke ligegyldigt hvilket bor, at man bruger. Bor til trædrejning kan blandt andet bruges til at dreje mindre huller, som f.eks. drejning af kuglepinde eller andet småt. For at finde frem til det bor du skal bruge, er det kender størrelsen på det hul, du skal dreje. Hos Dorch & Danola tilbyder vi forskellige typer bor, heriblandt fostnerbor, sneglebor, langhulsbor og mange andre fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Planet Plus, Vicmarc, Axminster og mange andre. 

Herunder kan du læse nærmere om de typer bor, der findes i denne kategori. 

Kunstbor - Fostnerbor

Kunstbor bliver også kaldt for fostnerbor/knastbor. Kunstboret er fremstillet af værktøjsstål med cylindrisk skaft og er med centerspid, to skr og tæ forskær. Kunstbor er velegnede til knastboring, hængsler, huller med lille flosning og til brong i blødt træ. Man kan også få højtydende kunstbor til boring af huller med rente, skarpe og lige sider med flad bund. De er ideelle til søjle-/ bænkboremaskiner samt elektriske og akku boremaskiner. Forstnerbor styres af den brede yderkant af bittet, i modsætning til de fleste bor, som styres af spidsen.

Langhulsbor og langhulsborsæt for langhulsanordning

Står du og mangler et bor til at lave huller til udboring af f.eks. låsekasser eller dørlåse, så har vi noget til dig. Langhulsbor er ideel til i boring af slidser i massivtræ, til indstemning af dørlåse, i møbelindustri til serie i boring af beslag.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige bor til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.