Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Hængelåse

Hængelåse - Til din sikkerhed

Skal dit værktøj eller generelt dine ejendele, der ligger på værkstedet, i skuret eller andre steder, være i sikkerhed, så er hængelåsen helt sikkert noget, du har brug for. Hængelåse er velegnet til inden- og udendørs aflåsning af døre, porte, garager, containere, telt, loftrum, kælderrum, redskabsskure og lign. En hængelås er f.eks. en løst hængende lås, som somregl har en U-formet metal bøjle, der kan fastlåses med en nøgle eller tal kombination.

Hængelåse hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af hængelåse. Vi tilbyder hængelåse fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Ferax. Var det ikke lige hængelåse, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer håndværktøjer. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.