Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Ziehklinger

Ziehklinger til udglatning

Ziehklinger er et manuelt ført værktøj til udglatning af overflader af træ eller blødt metal. Ziehklingen er fremstillet af tyndt fjederstål og kan fungerer ligesom en høvl. Ziehklingen er et stykke værktøj, som anvendes alt for lidt, og det er ærgerligt. Med den lille hårde stålplade kan du trække lakken af et bord eller et gulv lige så hurtigt og effektivt, som du kan gøre det med en slibemaskine.

Ziehklinger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af ziehklinger. Vi tilbyder vziehklinger fra nogle af de mest anerkendte brands, herblandt Kirschen, Festool m.fl. Var det ikke lige en ziehklinge, du var på udkig efter? Så tilbyder vi f.eks. også andre typer klinger. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.