Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Båndsavklinger til træ

Båndsavklinger til skæring i træ

Båndsavsklinger består af koldvalsede, hærdede, anløbne og slebne stålbånd i forskellig tykkelse og bredde, hvori der er udstandset tænder af forskellig form afhængig af det skærearbejde, klingen skal anvendes til. Klingens tykkelse er afhængig af og skal være i overensstemmelse med båndsavshjulets diameter. Er klingen for tyk og dermed vanskeligere at bøje, vil det medføre, at de bøjningspåvirkninger, den fortsat udsættes for ved rotationen, resulterer i sprængning af klingen. Vi fører alle størrelser på båndsavklinger, både til træ og metal. 

Båndsavklinger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af båndsavklinger til træ. Vi tilbyder båndsavklinger fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt JETRecord Power m.fl. Var det ikke lige en båndsavklinger, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer klinger, heriblandt rundsavklingerdiamantklingerskæreskiver og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige skærende værktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.