Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Lys til drejebænken

Arbejdsbelysning til dine drejeopgaver

Det er vigtigt at have den rette belysning, når du skal arbejde med dine drejeprojekter. En ordentlig arbejdsbelysning er helt essentielt for, at enhver lille detajle sidder lige i skabet. Du kan komme ud for at skulle udføre arbejde steder, hvor belysningen er dårlig. Så er det essentielt, at du har den rette lampe til at lyse stedet op på den rette måde.

Lys til drejebænken hos Dorch & Danola 

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af lys til din drejebænk til at de helt små detaljer og for at få den rette belysning. Vi tilbyder disse lamper fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Drechselmeister, Glo Force, Teknatool og mange andre. Var det ikke lige en en lampe, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andet tilbehør og reservedele til din drejebænk. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af tilbehør til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.