Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Billedskærer værktøj

Billedskærer værktøj, træskærer værktøj til billedskæring

Vi har et stort udvalg af billedskærerjern, knipler i mange størrelser, knive af høj professionel kvalitet m.v. Vi tilbyder billedskærer værktøjet fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Kirschen, Stubai, JETProxxon m.fl. 

Billedskærejern - Udformning og snitning i halvhårdt træ

Er du billedskærer eller kan du lide at forme og snitte billeder i træ, elfenben og andre halvhårde træmaterialer i din fritid eller i industrien, så tilbyder Dorch & Danola et stort udvalg af forskellige billedskærejern. 

Billedskærejern til dit behov

Vi tilbyder billedskærejern i forskellige former og størrelser fra flere forskellige anerkendte brands, heriblandt StubaiKirschen og Proxxon. Vi tilbyder et stort udvalg af billedskærejern så dit behov dækkes. Desuden tilbyder vi også billedskærejernsæt, hvis du har behov for flere billedskærejern på én gang. 

Billedskærejensæt 

Er du billedskærer eller kan du lide at forme og snitte billeder i træ, elfenben og andre halvhårde træmaterialer i din fritid eller i industrien, så tilbyder Dorch & Danola et stort udvalg af forskellige billedskærejernssæt.

Billedskærejensæt til dit behov

Vi tilbyder billedskærejern i forskellige former og størrelser fra flere forskellige anerkendte brands, heriblandt Stubai og Kirschen. Har du ikke behov for et helt sæt, men enkelte billedskærejern, så tilbyder vi også det, så alle dine behov dækkes. 

 

Slibesten og hvæssesten

Vi har alt hvad du skal bruge af slibe- og hvæssesten til, at holde dine billedskærerjern, trædrejejern og knive skarpe og klar til brug. Vi tilbyder slibe- og hvæssesten fra flere udbydere, heriblandt KirschenScheppach, Stanley m.fl. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af kædesave/motorsave eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.