Kampagner og tilbudsaviser hos Dorch & Danola

Her får du de seneste tilbud / tilbudsaviser fra Dorch & Danola, find dem i vores håndværkerbutik eller læs dem på et af nedestående link. Masser af skarpe tilbud på kvalitetsprodukter fra de mest kendte leverandører fx Festool, Metabo, Makita, Milwaukee, Teng Tools, Luna samt mange flere. 

Dorch & Danola har gjort det nemt at handle
Du kan bladre i en online version af vores aktuelle tilbudsaviser her. Du klikker bare på den ønskede tilbudsavis her på siden. Hvor du så kan bladre i en online version af vores aktuelle tilbudsavis. Ønsker du at handle, klik på den pågældende vare i avisen og du kommer direkte til produktet i webshoppen dorchdanola.dk, det er enkelt.

I vores tilbudsaviser kan du fx spare masser af penge på:
- Elværktøj fra Festool, Metabo, Teng Tools og Makita samt tilbehør.
- Professionelle opbevaringsløsninger til værktøj.
- Et bredt udvalg af maskiner, fx båndsave, rundsave og drejebænke.
- Måleværktøj.
- Lygter.
- Sikkerhedssko og -støvler fra Elten og Brynje.

Dorch & Danola giver dig masser af tilbud, produktnyheder og fast lav pris på hundredevis af produkter i webshoppen. Udover en god pris, kan du få gode råd og vejledning. De gode tilbud er gældende i kampagneperioden og så længe lager haves. Ikke alle viste produkter er på lager, men kan hurtigt skaffes, forudsat at de ikke er udsolgt.

Læs mere
Læs mindre

Restsalg - Gør et kup!

Her finder du små partier af restvarer, vi har fået til special pris, samt varer der udgår af sortimentet. Fælles for dem alle er, at der ikke er ret mange - og at priserne er ekstra lave.
Gør et kup >>

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side