Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Nedstrygerklinger

Nedstrygerklinger - Saveopgaver i metalliske materialer

En nedstryger er tilpasset arbejdet med metaller. Den er ideel til save i en lang række kunststoffer, men regnes primært for en metalsav. For at en nedstryger forholdsvis let skal kunne arbejde sig igennem hårde materialer, må klingen være smal. Så skal der ikke fjernes så meget materiale i savsporet. Mens du saver, er belastningen på klingens fine tænder stor, og klingen bliver hurtigt brandvarm. Det kan ødelægge klingen på din nedstryger. 

Nedstrygerklinger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af nedstrygerklinger til metal. Vi tilbyder nedstrygerklinger fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Starrettm.fl. Var det ikke lige nedstrygerklinger, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer klinger, heriblandt rundsavklingerdiamantklingerskæreskiver og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige skærende værktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.