Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Save

Save - Håndværktøj

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af save til forskellige materialer. Vi tilbyder save fra flere anerkendte brands, heriblandt Tajima, Emmerich, Milwaukee, Stanley og mange flere. Var det ikke lige en sav, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer håndværktøjer, heriblandt tænger, høvle, knive og meget mere. 

Grensave 

Grensaven er ideel til beskæring af træer og kan også bruges til skæring af brænde. Grensaven har en lille klinge, der gør at den lettere kan skære igennem de større grene. 

Dekupørsav

Dekupørsacen er tilpasset arbejdet med metaller. Den er ideel til save i en lang række kunststoffer, men regnes primært for en metalsav. For at en dekurpørsav forholdsvis let skal kunne arbejde sig igennem hårde materialer, må klingen være smal. Så skal der ikke fjernes så meget materiale i savsporet. Mens du saver, er belastningen på klingens fine tænder stor, og klingen bliver hurtigt brandvarm. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.