Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Befæstigelse

Søm og skruer - Uundværlig i ethvert byggeprojekt

Søm og skruer er uundværlig i ethvert byggeprojekt i hjemmet og på byggepladsen. Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af søm og skruer til enhver arbejdsopgave. Vi tilbyder søm og skruer fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt ESSVE, TJEP, Rapid m.fl, der altid leverer i høj kvalitet. I vores sortiment finder du blandt andet betonskruer, gipsskruer, pistolsøm og mange flere. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Betonskruer

En betonskrue kendetegnes ved, at der ikke skal bruges pluks eller anden befæstigelse i materialet, idet karmanker skruen kan skrues direkte ind i materialet. Betonskruen er en afstandsskrue til montage af dør- og vindueskarme og lignende. 

Gipsskruer

En gipsskrue som bruges, når du bygger en gipsvæg eller et gipsloft. Disse skruer til gipsvæg kaldes også en gipspladeskrue, og den har til formål at holde gipspladerne fast på underlaget – ofte et skelet af træ eller stål. En gipsskrue som bruges, når forskellige emner skal monteres i/på gipspladerne f.eks. ved ophængning af billeder eller lamper.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige skruer og søm eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.